Soorten binaire opties

Soorten Binaire Opties

Op onze website hebben wij je reeds uitgelegd wat binaire opties zijn en lieten wij een voorbeeld van een “Hoger” of “Lager” binaire optie zien.  Hoewel deze soort binaire optie de meest gehandelde vorm van binaire optie is zijn er ook andere soorten binaire opties waar je mee kan handelen.

De eerste andere soort binaire optie die beschikbaar is bij verschillende binaire opties brokers is de One Touch binaire optie.

One Touch Binaire Opties

Met dit soort binaire optie word er ingezet op het feit dat de waarde van de onderliggende activa een bepaalde waarde gaat bereiken voordat de vervaltijd bereikt is.

Het is dus niet goed genoeg om alleen de richting juist te voorspellen maar de prijs moet dus ook een vastgestelde waarde bereiken.

Zoals je kan constateren uit het screenshot hierboven zijn de rendementen die te behalen vallen met One Touch binaire opties vele malen hoger dan het rendement die je kan behalen bij een hoger of lager binaire optie.

Dit soort binaire optie is beschikbaar om te handelen bij onze aanbevolen broker iOption.

No Touch Binaire Opties

No Touch binaire opties zijn precies het tegenovergestelde van een One Touch binaire optie. Bij dit soort binaire optie is er een waarde die niet bereikt moet worden bij de vervaltijd.

Op dit moment hebben wij geen aanbevolen binaire opties brokers waar je met dit soort binaire opties kan handelen.

Binaire Opties 60 seconden

Een van de meest populaire soorten binaire opties is de binaire optie met een vervaltijd van 60 seconden.

Hoewel deze soort van binaire optie precies hetzelfde werkt als een hoger of lager binaire optie moet dit soort binaire optie toch als een aparte soort beschouwd worden.

Dit omdat de erg korte vervaltijd er voor zorgt dat je andere strategieën moet gebruiken dan bij de hoger of lager binaire opties met een langere vervaltijd zoals 5 of 15 minuten.