Geld verdienen

Binaire Opties Geld Verdienen

De belangrijkste reden om met binaire opties te gaan handelen is natuurlijk om geld te verdienen en zoals vele websites vermelden bieden binaire opties unieke kansen om dit daadwerkelijk ook te doen.

Laten we voorop stellen dat binaire opties niet altijd de beste optie zijn aangezien het feit dat er ook veel risico’s bij komen kijken (vandaar ook het hoge rendement dat je kan behalen met binaire opties).

Je zal inderdaad een erg hoog rendement in korte tijd ontvangen wanneer je de richting van een koers of waarde van een activa zoals een aandeel of grondstof juist voorspeld. Maak je de verkeerde beslissing dan ben je het grootste deel (of je totale) inleg kwijt.

Daarom is het erg belangrijk om alleen met binaire opties te handelen op momenten waarbij de koers of waarde in een duidelijke richting gaat.

Handel in grondstoffen en aandelen

Dit gebeurt vaker dan je misschien zal denken en omdat je met binaire opties vele activa kan verhandelen waaronder aandelen, grondstoffen, indexen en valutaparen zijn er elke dag wel een groot aantal goede momenten om optimaal te kunnen profiteren van bewegingen in de markt.

Tel dat de goudprijs duidelijk stijgt dan is dit dus een goed moment om een Call (omhoog) binaire optie op goud te kopen hetgeen wat wij ook daadwerkelijk hebben gedaan. In dit specifiek geval hebben wij gekozen voor een binaire optie die 5 minuten duurt.

Binnen 5 minuten was het bedrag met 70% verhoogd. Dit hebben we in 5 minuten hebben behaald.

Wanneer je handelt met binaire opties bij een Nederlandse broker zoals Stockpair kun je kiezen uit binaire opties die maar 60 seconden duren of langere binaire opties zoals 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur of einde dag.

Dit was natuurlijk maar een erg eenvoudig voorbeeld van een binaire optie maar zoals wij al zeiden zijn er vaak goede momenten om geld te verdienen met binaire opties en je hoeft geen expert handelaar te zijn om deze momenten te kunnen herkennen.

Alleen al door het wereld en financiële nieuws te volgen kun je de juiste momenten kiezen. Een goed voorbeeld hiervan is het midden oosten, elke keer als er problemen zijn in een land daar dan is het bijna zeker dat de olie prijs zal stijgen.