Brokers

Binaire Opties Brokers

Als je in binaire opties wilt handelen zal je gebruik moeten maken van de diensten van een binaire opties broker.

Er bestaan vele binaire opties brokers maar deze brokers zijn zeker niet allemaal hetzelfde. Daarom is het erg belangrijk dat je alleen bij de beste binaire opties brokers handelt zodat je geen problemen zal meemaken met het handelsplatform of moeilijkheden krijgt wanneer je je winst wil laten uitbetalen zoals bij verschillende slechte binaire opties brokers het geval is.  In deze post nemen wij een kijk naar de best binaire opties brokers waar je als nederlander kan handelen.

Nederlandse Binaire Opties Brokers

Bent u op zoek naar een betrouwbare broker bezoek dan eens de brokers die op deze pagina staan vermeld. Wij hebben goede ervaringen met deze brokers die ook nog eens over een Nederlands platform beschikken wat het weer gebruiksvriendelijk maakt qua beheer en handelen.
Heb je nog niet eerder in Binaire opties gehandeld dan raden wij aan om een gratis account aan te maken. Zo kun je ontdekken hoe het in zijn werk gaat.

 • Optie24.nl:Optie24.nl
    is marktleider in Nederland in de online handel in Binaire Opties. Optie24.nl maakt het handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel. De doelgroep is hierbij vergroot, niet alleen mensen met affiniteit met beleggen zijn potentiële klanten, ook mensen die kennis willen maken met handelen op de beurs en consumenten die van een gokje wagen houden zijn een groot deel van het klantenbestand.
    Het platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van de tegoeden en privacy van de informatie te verzekeren.

  Voordelen:

 • De minimale storting op een account bedraagt € 50,-.
 • Uitbetaling mogelijk vanaf € 20,-
 • Uitbetaling binnen 24 uur
 • Op uw eerste storting ontvang je 125% bonus
 • Gratis oefenaccount aanmaken.(Geen storting vereist!)

 

  • 24Option.com:

 

24Option werd opgericht om te beleggen in binaire opties op een platform dat gemakkelijk te gebruiken is voor vele mensen. Het doel is om de tradingsprocedure zo eenvoudig en winstgevend te maken.

Daarom streeft Option24 ernaar om u een uitgebreider activaselectie, toegewijde ondersteuning en persoonlijke bijstand te bieden; bovendien, als een CySEC gereguleerde makelaar die zich houdt aan strikte financiële richtlijnen, willen we dat u de meest succesvolle tradingservaring mogelijk heeft.

Voordelen:

 • Op uw eerste storting 100% bonus
 • iDeal betalingen mogelijk
 • Hoog rendement
 • Nederlandstalig
 • ABCOptions.com: 

Advertentie via iMailoBij ABCOptions.com kunt u handelen in binaire opties. Op het platform vindt je verschillende vormen van optiehandel. De opties die aangeboden worden hebben een rendement van maar liefst 81% per transactie en zijn toegankelijk voor de minder ervaren als onervaren traders.

Voordelen:

 • Minimale storting van € 100,-
 • Ontvang een welkomstbonus van 250%
 • Nederlandstalig platform
 • Betalen met iDeal
 • Keuze uit meer dan 200 assets

 

 • Trade360:

Door de introductie van CrowdTrading, een geavanceerde benadering van de handel in valuta, grondstoffen, aandelen, CFD’s en indexen, heeft Trade360 voor een revolutie gezorgd binnen de online handel. Het platform van Trade360 biedt geavanceerde analysetools en technieken waarmee de handelaren kunnen werken. Bij Trade360 kun je gratis een oefenaccount aanmaken en u ontvang tot € 60,- gratis. U heeft geen ervaring nodig en hoeft je niet te registreren. Zo kunt u door in de praktijk te leren geld verdienen.

Voordelen:
 • Geen registratie bij oefenaccount
 • Minimum inleg van € 25,-
 • Online handelsplatform
 • € 60,- bonus

Stockpair

Wereldwijd is Stockpair een van de grootste binaire opties brokers en Stockpair is zonder meer de grootste binaire opties broker in nederland.

Er zijn verschillende redenen waarom Stockpair zo populair is met handelaren in binaire opties. Niet alleen is hun handelsplatform een van de beste waar wij ooit mee gehandeld hebben maar ook de klantenservice en de mensen van het Stockpair VIP trader programma zijn erg professioneel, vriendelijk en altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden of ergens mee te helpen.

Dit in sterke tegenstelling tot vele binaire opties brokers die wij door de jaren heen uitgeprobeerd hebben waar er bijna altijd wel een probleem was met het handelsplatform of het uit laten betalen van onze winsten.

Voordelen Stockpair

Bij Stockpair kun je handelen op meer dan 150 activa waaronder vele soorten aandelen van over de hele wereld, grondstoffen zoals Olie (WTI Crude), Goud en zilver, tientallen indexen en vele valutaparen.

Als handelaar kun je kiezen uit verschillende vervaltijd waaronder 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 1 uur en einde dag of einde week. Het rendement op binaire opties bij Stockpair kan oplopen tot 85% en zoals alle binaire opties wordt het rendements percentage vastgelegd wanneer je de binaire optie koopt.

Handelen bij Stockpair heeft veel andere voordelen, zoals we al eerder hebben vermeld heeft Stockpair een heel erg goed VIP trader programma waar wij zelf ook lid van zijn. Ook al ben je niet lid van dit programma dan nog biedt Stockpair vele voordelen waaronder gratis technische analyse tools en regelmatige promoties.

Het belangrijkste natuurlijk is dat je bij Stockpair

a) Verzekerd bent dat je de winsten die je laat uitbetalen snel ontvangt.

Wij hebben al tientallen keren een geld opname gedaan  bij Stockpair en elke keer ontvingen wij ons geld binnen enkele werkdagen. Dit zoals ook al eerder vermeld in tegenstelling tot vele andere binaire opties brokers waar wij natuurlijk nooit meer voor echt geld zouden handelen.

b) Dat je zonder problemen kan handelen op hun binaire opties platform.

In de jaren dat wij al bij Stockpair handelen hebben wij bijna 1000 real money trades gemaakt. In geen enkel geval was er een probleem met zowel het kopen van de binaire optie, de market rates en de verloop van de handel. Dit natuurlijk ook in tegenstelling tot de slechtere binaire opties brokers actief op zowel de Nederlandse als buitenlandse markt.