Binaire Opties iDeal

Binaire Opties iDeal

iDeal is al vele jaren de meest populaire manier om in Nederland online betalingen te verrichten. Sinds 2013 kan je ook bij sommige binaire opties brokers met iDeal storten wat inhoud dat je binnen enkele minuten een account kan open en je eerste binaire opties trade kan plaatsen.

Voordat je begint met handelen bij een binaire opties broker met iDeal is het belangrijk om kennis te nemen van het feit dat niet alle binaire opties brokers waar je met iDeal kan betalen veilig zijn. Ons onderzoek heeft uitgewezen dat het kinderlijk eenvoudig is voor welk bedrijf dan ook om iDeal toe te voegen als betalingsmethode. Dit gebeurt via bedrijven die dit voor andere bedrijven regelen.

Het kan dus voorkomen zoals wij reeds besproken hebben in ons artikel over binaire opties oplichting dat zelfs een binaire opties broker met iDeal niet betrouwbaar is. Dit is waarom wij altijd aanraden om alleen bij een binaire opties broker te handelen die volledig transparent werkt en die in het bezit is van een licentie om hun diensten in Nederland te mogen aanbieden.

Als je dan met iDeal bij een van deze categorie brokers stort ben je ervan verzekerd dat je altijd je geld zal terugkrijgen mocht er iets gebeuren met de binaire opties broker. (een broker of elk ander bedrijf kan natuurlijk failliet gaan)

Persoonlijk vinden wij het fijn om bij een binaire opties broker met iDeal zoals Stockpair of Bloombex te handelen. Stockpair is een Europese binaire opties broker die werkt met een licentie van CySec. Bij Stockpair kun je volledig in het nederlands handelen en als er wat is kun je contact met ze opnemen via een nederlands telefoonnummer dat wordt beantwoord door nederlands personeel.

Het handelsplatform van Stockpair is zonder meer het beste handelsplatform van alle brokers die wij tot nu toe hebben uitgeprobeerd (meer dan 100). Bij Stockpair kun je meer dan 100 activa verhandelen waaronder de AEX, ING, KLM/AIR France en andere valuta, indexen, aandelen en grondstoffen.